Kaunista katsottavaksi, kaunista käytettäväksi

Jokainen valmistamani esine on huolellisen suunnittelu- ja valmistustyön tulos. Toivon, että suunnittelemani esineet tuottavat päivittäin iloa käyttäjilleen. 

 

Luonto ja Nuutajärven historiallinen ympäristö tarjoavat runsaasti inspiraatiota. Pysähdyn usein ihmettelemään luonnosta löytyviä muotoja sekä rytmejä ja mietin kuka on kulkenut samoja polkuja kauan sitten.

 

Työni ovat sekoitus uutta ja vanhaa ja pysähtymisiä pienien hetkien äärelle.

Keraamiset korut

Astiat

Korujen suunnittelu on todella inspiroivaa! Kokeilen ja yhdistelen erilaisia muotoja ja pintoja ja yhdistän myös muita materiaaleja keraamisiin osiin. Jokainen suunnittelemani koru on oma yksilönsä, niin kuin korujen käyttäjätkin.

Astioissa minua kiinnostaa käyttömukavuuden ja -tarkoituksen yhdistäminen visuaaliseen ilmeeseen, joka nostaa käyttöastian ikään kuin arjen yläpuolelle. Ja kuitenkin astiani ovat nimenomaan arkikäyttöön suunniteltuja. Sellaisia, joita on ihana käyttää joka päivä.

Sisustus

Sisustusesineiden valikoimiin kuuluu maljakoita, kynttilänalusia ja seinäkoristeita. Tykkään leikitellä erilaisilla pinnoilla ja yhdistää sisustuesineisiin myös lasia.